Totalentreprise Odense

Totalentreprise Odense

Skal du bruge en virksomhed til en totalentreprise i Odense og omegn? Ring til Tømrermester Heide.

Vi hører ofte fra virksomheder – på tværs af mange forskellige brancher – at det er svært at finde pålidelige, professionelle håndværkere til at kontrollere selve byggestyringen. Til den opgave er det nødvendigt at have et godt overblik, samt den ekspertise der skal til, for at styre og koordinere de mange forskellige byggeområder og fagfolk fra andre virksomheder.

Entrepriseprojekter tager ofte lang tid. De kræver mange input og aftaler med leverandører om materialer samt tilladelse fra myndighederne. Derfor kan opgaven virke uoverskuelig for folk, der ikke har erfaring med totalentreprise.

Du bør af samme årsag vælge de rette folk til projektet, så du slipper for daglige hovedpiner, som nemt bliver forårsaget af folk, der ikke kan løfte opgaven, og en ofte unødvendig bureaukratikamp med myndighederne. Det er selvfølgelig her Heide ApS kommer ind i billedet.

Professionelle og veludførte totalentrepriser i Odense

Den bedste løsning er at indgå et samarbejde med en virksomhed, der har erfaring med totalentreprise. Tømrermester Heide er sådan en virksomhed.

Vi hører primært til på Fyn og i Odense, men vi er åbne for opgaver, som ligger i resten af landet, da vi råder over et fleksibelt mandskab, som kan imødekomme alle udfordringer.

Vi udfører derfor alle former for entrepriseopgaver, enten som fagentrepriser, hovedentrepriser og/eller totalentrepriser – i alle tilfælde med tømrer-/snedkerarbejde som egenproduktion.

Præcis byggestyring er højt prioriteret i enhver entrepriseopgave, ligesom valget af de rigtige materialer er en essentiel del af projektet. Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører.

Lokalt kendskab og national fleksibilitet

Totalentreprise Odense og Fyn er vores speciale. Men det udelukker ikke muligheden for at stærkt samarbejde i det øvrige Danmark.

Vi har stort kendskab til at indgå forhåndsaftaler med leverandører og håndværkere, og kan i kraft af vores erfaring og netværk forhandle os frem til særdeles attraktive tilbud på jeres vegne. Med vores totalentreprise i Odense eller andetsteds, får I altså indkøb af materialer udenom grossistledet, hvilket giver endnu bedre afkast i byggeprojekterne.

Hos Heide ApS er kommunikation ligeledes en essentiel del af veludført totalentreprise. Derfor kan I forvente at være ajourført på planlægnings- og styringsarbejdet undervejs i byggeforløbet.

Vi er opgaven værdig

Det er op til totalentreprenøren at omsætte dine ønsker til først skitser og senere færdige byggetegninger. Hos Heide Aps er vi stolte af evnen til at håndtere store opgaver, men samtidig holde styr på selv små detaljer, så du som kunde får dine ønsker opfyldt. Det giver en god samlet oplevelse, og det beviser evnen til både at koordinere håndværkere og materialer samt holde tiden holde øje på det endelige resultat.

Vores erfaring kan naturligvis også benyttes i forhold til at indhente eventueller byggetilladelser hos den lokale kommune.

Totalentreprise til hele landet

Totalentrepriser i Odense er vores normale geografiske arbejdsområde – dog har vi mulighed for at varetage opgaver uden for Fyn også.

Tag kontakt til Heide Aps i dag på tlf. 20 24 75 96 og hør hvordan vi kan hjælpe dig med totalentreprise til byggeprojektet.