Tømrer i Odense

Mangler du en tømrer Odense og omegn?

Hvis du overvejer at bygge en terrasse, renovere, udskifte døre og vinduer, have lagt nyt tag, sat termoruder i huset eller har brug for en snedker i Odense, kan Tømrermester Heide ApS hjælpe dig. Hvis du repræsenterer en virksomhed, som står med en opgave inden for totalentreprise eller andre byggeopgaver, kan vi også løfte opgaven. Hvis du i det hele taget står og mangler en lokal tømrer i Odense eller andet sted på Fyn, er vi mere end klar til at løse opgaven for dig. Faktisk har vi stor erfaring med en bred vifte bygge- og håndværksopgaver, hvilket du kan læse mere om herunder.

Vælg Heide ApS – lokal tømrer i Odense

Ulrik Heide har arbejdet som tømrer i Odense i over 20 år, og har de sidste 5 år været selvstændig tømrermester. Han har med sin store erfaring et stabilt grundlag for at udføre opgaver både for private samt erhverv og offentlige virksomheder på alle niveauer inden for renovering, ombygning, tagarbejde, døre/vinduer, termoglas, køkken/bad, serviceopgaver, montering af sikkerhedsglas som hammerglas samt meget mere. Heide ApS har gennem årene oparbejdet en stabil kundekreds, som omfatter både private, skoler, boligforeninger og erhvervsdrivende.

Lokalt kendskab og fleksibelt mandskab

Takket være vores lokale kendskab har vi hos Heide ApS gode erfaringer med både de rette og billigste leverandører. Det betyder, at når du vælger os som din tømrervirksomhed, får du samtidig glæde af de mangeårige relationer, vi har opbygget. Vi har kort sagt ikke samme dyre grossistled, som mange andre virksomheder benytter sig af. Dertil kan du regne med et mandskab, der er dygtigt og fleksibelt, hvilket gør os i stand til at rykke ud til et væld af håndværkeropgaver, som vi oftest løser inden for en kort tidshorisont. Vi råder både over egne tømrere og snedkere, så vi har alle kompetencerne til store og små projekter.

En alsidig tømrervirksomhed

Hos Tømrermester Heide har vi mandskabet til også at udføre helt akutte opgaver på alle tidspunkter, og det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os samt det arbejde, vi udfører. Vi har som nævnt både tømrere og snedkere ansat, og erfaring med at udføre traditionelle håndværksopgaver og specielfremstillede løsninger til de private eller erhvervsdrivende, der har særlige ønsker. Vi er lokaliserede i Odense, men arbejder på hele Fyn. Faktisk drager vi i ny og næ også over broerne, hvor vi håndhæver de stolte fynske håndværkstraditioner til topkarakter. Vi er altid klar til at tage en snak med vores kunder, lytte til deres ønsker og idéer samt fortælle om deres muligheder inden for materialevalg og komme med løsningsforslag. Hvis du er interesseret i, at vi giver dig en hånd med dine udfordringer, skal du bare ringe til os på 20 24 75 96. Vi ser frem til at hilse på dig. Tømrer i Odense