Tømrer i Odense

Tømrer i Odense og på Fyn

Vi udfører tømreropgaver på hele Fyn

Hos Tømrermester Heide i Odense, finder du både tømrer og murer. Vi er en lokal virksomhed med 14 mand, indenfor områderne murer og tømrer i Odense området, og på resten af Fyn. For yderligere information om vores opgaver, indenfor murerfaget, finder du her.

Går du med tankerne om at bygge en ny terrasse, bygge til huset, renovere eller bygge om, så står vi klar med erfaring, sparring og hjælp til at træffe de rigtige valg. Ulrik Heide har arbejdet som tømrer på Fyn, i mere end 25 år. De sidste 7 år har han været selvstændig, med tømreropgaver på hele Fyn og lokalt i Odense. Vi kan varetage opgaver for private, såvel som for erhvervskunder. Ydermere kan vi ved større projekter, påtage os både fag-, hoved- eller totalentreprise. På den måde varetager vi styringen, og får hele projektet til at gå op i en højere enhed. Det giver dig en sikkerhed i at opgaverne bliver løst til tiden, og at der er en tømrer der påtager sig de problemer du gerne vil slippe for.

Tømrer i Odense og på Fyn med lokalt kendskab

Som tømrer på Fyn har vi igennem tiden oparbejdet et lokalt kendskab og et stort netværk, til både leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Det sikrer dig som kunde hos os, at vi kun tilbyder det bedste indenfor materialer, mandskab og opgaveløsninger. Vores tætte relationer med vores leverandører, giver dig en god pris på materialer i topkvalitet. De faguddannede fynske tømrer kan varetage næsten alle former for tømrer opgaver, i Odense og på resten af Fyn. Hertil skal det nævnes, at hver eneste skrue, der skrues i, hver eneste dør, der sættes op, hvert eneste køkken, der monteres og i det helet taget hver eneste bygge- eller serviceopgave, der udføres, alt sammen bliver gjort til punkt og prikke i overensstemmelse med de stolte håndværkstraditioner, der hersker hos tømrermester Heide. Høj faglighed og arbejde udført til topkarakter, er nemlig vigtigt for både os og vores kundekreds.

Hvilke tømrer opgaver kan vi varetage?

Vi gør alt i nedenstående tømrer opgaver i Odense og på Fyn:

Skulle der være en skræddersyet opgave, der ikke fremgår af listen, skal du være velkommen til at tage kontakt. Vi står altid klar med råd og sparring, så vi sammen kan løse din næste tømrer opgave. Du finder vores kontakt oplysninger her.

Vælg Heide ApS – lokal tømrer i Odense

Ulrik Heide har arbejdet som tømrer i Odense i over 20 år, og har de sidste 5 år været selvstændig tømrermester. Han har med sin store erfaring et stabilt grundlag for at udføre opgaver både for private samt erhverv og offentlige virksomheder på alle niveauer inden for renovering, ombygning, tagarbejde, døre/vinduer, termoglas, køkken/bad, serviceopgaver, montering af sikkerhedsglas som hammerglas samt meget mere. Heide ApS har gennem årene oparbejdet en stabil kundekreds, som omfatter både private, skoler, boligforeninger og erhvervsdrivende. Hvis du overvejer at bygge en terrasse, renovere, udskifte døre og vinduer, have lagt nyt tag, sat termoruder i huset eller har brug for en snedker i Odense, kan Tømrermester Heide ApS hjælpe dig.

Lokalt kendskab og fleksibelt mandskab

Takket være vores lokale kendskab har vi hos Heide ApS gode erfaringer med både de rette og billigste leverandører. Det betyder, at når du vælger os som din tømrervirksomhed, får du samtidig glæde af de mangeårige relationer, vi har opbygget. Vi har kort sagt ikke samme dyre grossistled, som mange andre virksomheder benytter sig af. Dertil kan du regne med et mandskab, der er dygtigt og fleksibelt, hvilket gør os i stand til at rykke ud til et væld af håndværkeropgaver, som vi oftest løser inden for en kort tidshorisont. Vi råder både over egne tømrere og snedkere, så vi har alle kompetencerne til store og små projekter.

En alsidig tømrervirksomhed

Hos Tømrermester Heide har vi mandskabet til også at udføre helt akutte opgaver på alle tidspunkter, og det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os samt det arbejde, vi udfører.

Vi har som nævnt både tømrere og snedkere ansat, og erfaring med at udføre traditionelle håndværksopgaver og specielfremstillede løsninger til de private eller erhvervsdrivende, der har særlige ønsker. Vi er lokaliserede i Odense, men arbejder på hele Fyn. Faktisk drager vi i ny og næ også over broerne, hvor vi håndhæver de stolte fynske håndværkstraditioner til topkarakter.

Vi er altid klar til at tage en snak med vores kunder, lytte til deres ønsker og idéer samt fortælle om deres muligheder inden for materialevalg og komme med løsningsforslag.

Hvis du er interesseret i, at vi giver dig en hånd med dine udfordringer, skal du bare ringe til os på 20 24 75 96.

Vi ser frem til at hilse på dig.

Tømrer i Odense