Tilbygning Odense

Overvejer du at få lavet en tilbygning, eller er du allerede gået i gang?

Mange danske husejere finder med tiden ud af, at de har behov for et større beboelsesareal og vælger at opføre en tilbygning til deres eksisterende bolig. En tilbygning tilføjer på flere måder en ny dimension til huset. Det kan i de fleste tilfælde betale sig at købe et mindre hus med stor have eller lignende, og så senere gå i gang med at bygge til, i stedet for at købe et stort og dyrt hus fra starten af.

Befinder du dig på Fyn og går du med tanker om at opføre din egen tilbygning i Odense eller omegn, så er der god hjælp at hente hos Tømrermester Heide ApS.

Vi er eksperter når det kommer til tilbygning i Odense

Det er ikke pænt at prale, så i stedet kan du her læse lidt om vores baggrund.

Med over 20 års erfaring – 5 år som selvstændig – inden for tømreropgaver, har Ulrik Heide opbygget en bred vifte af viden, når det kommer til både traditionelle og kreative byggeopgaver. Gennem årene har tømrerne hos Heide ApS stået for rigtig mange tilbygninger i form af badeværelse, udestue, terrasse, hobbyrum og lignende.

En tilbygning til et eksisterende hus kan se ud på mange måde. Nogle kunder vælger, at lægge sit tæt op af husets oprindelige arkitektur, mens andre vælger at lade tilbygningen skille sig kreativt ud ved at bruge andre forme eller materialer, der står i kontrast til den oprindelige bygning.

Det sjove ved tømreropgaver er, at de grundlæggende er ens, samtidig med at der alligevel er store forskelle på de enkelte projekter. De mange forskellige opgaver og ønsker fra vores kunder har gjort os godt rustet til at klare en hvilken som helst type opgave. Vi er i tidens løb stillet mange udfordringer, men har i alle tilfælde fundet den gennemførte løsning, der har kunne imødekomme vores kunders skarpe krav. Opgaverne varierer i høj grad og bringer foruden spændende projekter værdifuld erfaring til de mange dygtige tømrer og snedkerer, der allerede nu har kompetencer til selv den mest fantasifulde tilbygning.

Vi nyder med andre ord at se en flot opført tilbygning, uanset størrelse, materiale og facon.

Lokal tømrer – til hele Fyn

Tømrermester Heide har adresse i Odense, men arbejder på hele Fyn. Vi kender det fynske byggemiljø og har mandskab til at udføre store som små opgaver for vores kunder. Vi kravler naturligvis ikke blot på tage, da vi også laver tilbygning, døre og vinduer samt gulve Odense og Fyn.

Hvis du skal have opført en tilbygning i Odense, omegn eller andet steds på Fyn, står vi klar til at hjælpe dig i mål med en vellykket byggeopgave.

Giv os et kald i dag, så finder vi sammen en løsning på din tilbygning i Odense.