Tilbygning Odense

Overvejer du at få lavet en tilbygning i Odense, eller er du allerede gået i gang med projektet?

Mange danske husejere finder med tiden ud af, at de har behov for et større beboelsesareal og vælger at opføre en ekstra bygning til deres eksisterende bolig. En tilbygning tilføjer på flere måder en ny dimension til huset. Det kan i de fleste tilfælde betale sig at købe et mindre hus med stor have eller lignende, og så senere gå i gang med at bygge til, i stedet for at købe et stort og dyrt hus fra starten af.

Befinder du dig på Fyn, og går du med tanker om at opføre din egen tilbygning i Odense eller omegn, så er der god hjælp at hente hos Tømrermester Heide på Fyn.

Vi er eksperter i tilbygninger i Odense

Det er ikke pænt at prale, så i stedet kan du her læse lidt om vores baggrund.

Med over 20 års erfaring – 5 år som selvstændig – inden for tømreropgaver, har Ulrik Heide opbygget en bred vifte af viden og færdigheder, når det kommer til både traditionelle såvel som kreative byggeopgaver.

Gennem årene har tømrerne hos Heide ApS stået for rigtig mange tilbygninger i form af badeværelse, udestue, terrasse, hobbyrum og lignende.

En tilbygning til et eksisterende hus kan se ud på mange måde. Nogle kunder vælger, at lægge sit tæt op af husets oprindelige arkitektur, mens andre vælger at lade tilbygningen skille sig kreativt ud ved at bruge andre forme eller materialer, der står i kontrast til den oprindelige bygning.

 

Tilbygning i træ, glas eller?

Det sjove ved tømreropgaver er, at de grundlæggende er ens, samtidig med at der alligevel er store forskelle på de enkelte projekter. De mange forskellige opgaver og ønsker fra vores kunder har gjort os godt rustet til at klare en hvilken som helst type opgave.

Vi er i tidens løb blevet stillet mange udfordringer, men har i alle tilfælde lavet den gennemførte løsning, der har imødekommet vores kunders skarpe krav. Opgaverne varierer i høj grad, og bringer – foruden spændende projekter – værdifuld erfaring til de mange dygtige tømrer og snedkerer, der allerede nu har kompetencer til selv den mest fantasifulde tilbygning. Det giver naturligvis en variation i den enkelte tilbygning pris, men det er altid nøje tilpasset projektet og individuelle ønsker.

Vi nyder med andre ord at se en flot opført ekstra bygning, uanset størrelse, materiale og facon – til den pris på tilbygning, som er helt rigtig.

 

Lokal tømrer – til hele Fyn

Tømrermester Heide har adresse i Odense, men arbejder på hele Fyn. Vi kender det fynske byggemiljø og har mandskab til at udføre store som små opgaver for vores kunder. Vi kravler naturligvis ikke blot på tage – vi laver nemlig også tilbygninger, døre og vinduer samt gulve i Odense og på Fyn. Vi hjælper også med større opgaver, såsom ombygning, renovering og totalentreprise

Hvis du skal have opført en tilbygning i Odense, omegn eller andet steds på Fyn, står vi klar til at hjælpe dig i mål med en vellykket byggeopgave.
Giv os et kald i dag på tlf. 20 24 75 96, så finder vi sammen en løsning på din tilbygning Odense.

Tilbygning Odense