Termoruder Odense

Vælg de rigtige termoruder og spar op til 50 % på det årlige varmeforbrug!

I de kolde måneder er det ikke sjovt at bo i et hus eller en lejlighed, som ikke er godt isoleret.

Du kan heldigvis få installeret termoruder i Odense og omegn; De beskytter dig mod kulde i rigtig mange år – OG tjener sig selv hurtigt ind igen.

Det er trods alt lettere end at skrue radiatorerne helt op, eller tage mere tøj på. Den første løsning er dyr , mens den anden er upraktisk og irriterende i længden.

Vi har gennem tiden installeret hundredevis af termoruder, og vi vil også gerne hjælpe dig med at holde varmen.

God for både dig og miljøet

Det er vigtigt at du vælger den rigtige termorude, da dine vinduer har afgørende indflydelse på indeklimaet i både rum og bygning.

Der er mange, der ikke er klar over, hvor store besparelser der kan findes i at vælge de rigtige termovinduer. Vender dit hus f.eks. mod syd kan du faktisk spare helt op til 50% af dit årlige varmeforbrug bare ved at vælge den rigtige termorude! Det er en god investering og kan hurtigt blive til mange overskydende penge i budgettet, at få kontrolleret om dine ruder er gode til at spare på varme og energi.

Tømrermester Heide ApS kan levere et bredt udvalg af termoruder i Odense og omegn, hvilket betyder at du altid kan få den type af termoruder, der passer optimalt til netop dine behov og ønsker.

Stor erfaring med installation af termoruder i Odense og på Fyn

Tømrermester Heide og mandskabet har sat termoruder op i mange bygninger på Fyn og i det øvrige Danmark. Vi benytter os af vores egne utroligt dygtige tømrer- og snedker stab, der har bevist deres værd for både virksomheder og privatkunder mange gange.

Vi har stor erfaring med installation af døre og vinduer i både hus, tilbygning, lejlighed og hos erhvervsdrivende, der ønsker at spare mange penge på varmeposten. Vores kunder får dog ikke kun glæde af en lavere varmeregning, for termovinduerne har mange flere fordele:

 Vidste du?

  • Alle termoruder er energivenlige – det betyder at du sparer penge på varmeregningen.
  • Den rigtige funktion i termoruder giver et lavere energiforbrug, en lavere varmeregning og et bedre indeklima.
  • Termoruder fås med forskellige typer belægninger og efterbehandlinger, som gør at de bl.a. kan være solafskærmende eller lydreducerende.
  • De leveres enten som to- eller tre lags.
  • Med varmekant i forskellige farver kan du slippe for dug i bunden af ruden.

Vil du også spare penge og have et bedre indeklima?

Kontakt Tømrermester Heide og få installeret termoruder Odense, omegn eller andet sted på Fyn.

Termoruder Odense