Snedker Odense

Står du og mangler en pålidelig snedker i Odense og omegn?

Ordet snedker er et lidt gammelt udtryk. I dag bliver alle uddannede tømrere nemlig også uddannet som snedker på én gang.

Hos Heide ApS har vi dog valgt også at have en møbelsnedker, som har endnu mere kendskab til det fine arbejde. På den måde har vi mulighed for at imødekomme alle vore kunders ønsker for at specielfremstille den helt perfekte løsning, og udføre individuelle, kreative og unikke opgaver. Således værner vi om det gamle håndværk, hvilket er kommet vores kunder til gode på tværs af mange byggeprojekter.

Hvad end du har brug for en tømrer eller snedker, har vi den ekspertise der skal til for at løse dit problem. Vi hjælper gerne private og erhverv med serviceopgaver, tilbygning, reparationer og generel vedligeholdelse.

Snedker i Odense – til både private og erhverv

Virksomheder – private – boligforeninger –skoler har ofte brug for at få løst akutte opgaverne hurtigt. Til det formål har vi vores servicevogne med både snedkere og tømrere. Derved behøver vi ikke bekymre os for om vores dygtige mandskab kan løfte kundernes opgaver – for det kan de.

Vi er nemlig en virksomhed med store erfaringer inden for både private og erhverv, hvorfor vi er vant til at udføre opgaver på alle niveauer. Vi kan klare alt fra opførsel af selvstændige byggeprojekter / totalentreprise, lægge gulve, sætte døre og vinduer op, lægge tag og  klare alt ombygning og renovering. Til de mange forskellige ønsker der opstår, er det et privilegium at have så dygtig en snedker tilknyttet, hvilket både vi og vores kunder forstår, når de ser på de flotte resultater, der udføres med øje for mindste detalje og et finish, hvor kvaliteten kan fornemmes 110 procent.

Mangler du en tømrer eller snedker i Odense eller omegn?

Ved at have både tømrere og snedkere ansat kan vi varetage alle træopgaver i byggeprojekter og imødekomme specielle ønsker til eksempelvis døre og vinduer samt andet håndværkerfagligt træarbejde til hus eller tilbygning Odense og på Fyn.

Har du brug for en snedker til en lignende opgave eller helt anden situation, hører vi gerne fra dig.

Ring til os på 20 24 75 96 og få et godt tilbud.