Nyt tag Odense

Er taget blevet slidt? – Vi hjælper med nyt tag i Odense

Når du beslutter at du skal have et nyt tag, er det vigtigt at træffe alle de rigtige valg fra starten. Det indbefatter udseende, design og hvilken type tagbelægning det er muligt at bruge.

Her hos Tømrermester Heide på Fyn har vi stor erfaring med at lægge nyt tag og foretage udskiftning – både hos private og erhvervsdrivende i Odense. At lægge et helt nyt tag kan være en større proces, men det er ikke ensbetydende med, at det skal være en dyr proces. Vi har igennem mange år oparbejdet gode relationer med vores leverandører, som gør at vi kan tilbyde at installere et helt nyt tag for dig – til en rigtig stærk pris.

Vi kan tilbyde nyt tag i Odense og omegn i følgende tagbelægninger:

  • Bølgeplader
  • Beton
  • Tegl
  • Engoberet

Hvorfor kan det være vigtigt med et nyt tag?

Det kan være en utrolig god investering med et nyt tag. Umiddelbart vil et slidt tag forringe energiklassen på huset, skade indeklimaet og være dårligt for miljøet. Grunden til at vi efterisolere, er at ved et slidt tag ryger varmen nemmere ud, og det kan blive dyrt i sidste ende. Du bruger flere penge på varmeregningen, det skader miljøet med det forhøjede forbrug af CO2 og ved ikke at kunne gennemvarme huset, specielt i den kolde tid, kan fugten lettere trænge ind. Ydermere vil det højne værdien på huset, med et nyt tag. Flere og flere mennesker, der er på jagt efter et nyt hus, kigger på tagets tilstand. Et nyt tag vil ikke blot syne flottere, det vil også spare dig for et væld af udgiftsposter.

Så går du med tankerne om et nyt tag i Odense og omegn, så tag os gerne med på råd. Vi står klar med erfaring og knowhow, om hvilken belægning der bedst vil leve op til dine krav. Vi udfører nye tagløsninger i Odense og omegn, for private såvel som for erhvervskunder.

Husk at tænke på lysindfaldet

Det er også oplagt at gøre sig overvejelser om at skabe ekstra lysindfald i huset eller på kontoret, hvis der skal lægges nyt tag. Der er mange muligheder, lige fra ovenlysvinduer, lystunneler over til kviste m.v.

Et stort lysindfald i taget gør boligen mere moderne og attraktiv at opholde sig i. Lysindfaldet fra taget giver endnu mere lys i boligen end et traditionelt vindue og kan derfor gøre en kæmpe forskel i indeklimaet og i forhold til ens opfattelse og velbefindende i lokalerne. Af samme årsag er lysforhold også et område, erhvervsdrivende bør tænke ind i deres lokaler. Lyset har direkte indflydelse på produktivitet og trivsel, hvorfor det både giver gladere ansatte og øget produktivitet for virksomheden.

Nå du skifter tag giver det samtidig mulighed for at se på din isolering. Skal der foretages efterisolering er det nemt og hurtigt at udføre, når taget alligevel bliver skiftet. Det kan føre til besparelser på boligens udgiftsposter og være en ekstra gevinst ved siden af husets flotte nye udseende.

Tag tømrermester Heide med på råd

Som du kan se, er der nok at forholde sig til, når du skal have nyt tag. Derfor tilbyder vi gratis og kvalificeret rådgivning, hvor vi kan tage en snak om dine muligheder i forhold til design, lysindfald, efterisolering m.m. Drømmer du også om nyt tag i Odense? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører byggeopgaver og lægger nyt tag Odense og omegn, men rykker i ny og næ også ud til mureropgaver, opgaver med gulve i Odense, totalentreprise eller andre tømreropgaver i resten af landet.

Har du behov for rådgivning og en professionel sparringspartner, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Ring allerede i dag på tlf. 20 24 75 96 og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Nyt tag Odense