Nyt tag Odense

Har du et gammelt tag over dit hoved? Et gammelt og slidt tag er ikke noget at spøge med. Har dit tag mange år på bagen, er en udskiftning til et nyt tag  værd at overveje.

Nyt tag i Odense og omegn

Her hos Tømrermester Heide har vi stor erfaring med at lægge nyt tag og foretage udskiftning - både hos private og erhvervsdrivende. At udskifte et helt tag er en større proces, men det er ikke ensbetydende med, at det er en dyr proces. Vi har gode aftaler med vores leverandører, som gør at vi kan tilbyde at installere et helt nyt tag for dig - til en rigtig stærk pris.

Renovering eller nyt?

Skal du have bygget nyt hus, eller er dit eksisterende tag i for dårlig stand? Så er det først og fremmest vigtigt at tage den rette beslutning i forhold til sit tag. Udvalget af tagbelægning er stort, og alt efter ejendomstype er der forskellige tagløsninger, som passer bedst til husets arkitektur og udtryk. Det betyder, at der kan være stor forskel på hvilke materialetyper, der egner sig bedst til lige netop din bolig eller virksomhed, ligesom der i øvrigt er stor forskel på hvilke løsninger, der passer bedst til bygningen set fra et æstetisk perspektiv.

Husk at tænke på lysindfaldet

Det er også oplagt at gøre sig overvejelser om at skabe ekstra lysindfald i huset eller på kontoret, hvis der skal lægges nyt tag. Der er mange muligheder, lige fra ovenlysvinduer, lystunneler over til kviste m.v. Et stort lysindfald i taget gør boligen mere moderne og attraktiv at opholde sig i. Lysindfaldet fra taget giver endnu mere lys i boligen end et traditionelt vindue og kan derfor gøre en kæmpe forskel i indeklimaet og i forhold til ens opfattelse og velbefindende i lokalerne. Af samme årsag er lysforhold også et område, erhvervsdrivende bør tænke ind i deres lokaler. Lyset har direkte indflydelse på produktivitet og trivsel, hvorfor det både giver gladere ansatte og øget produktivitet for virksomheden. Nå du skifter tag giver det samtidig mulighed for at se på din isolering. Skal der foretages efterisolering er det nemt og hurtigt at udføre, når taget alligevel bliver skiftet. Det kan føre til besparelser på boligens udgiftsposter og være en ekstra gevinst ved siden af husets flotte nye udseende.

Tag tømrermester Heide med på råd

Som du kan se, er der nok at forholde sig til, når du skifter til et nyt tag. Derfor tilbyder vi gratis og kvalificeret rådgivning, hvor vi kan tage en snak om dine muligheder i forhold til design, lysindfald, efterisolering m.m. Vi udfører byggeopgaver og lægger nyt tag Odense og omegn, men rykker i ny og næ også ud til taglægningsopgaver, opgaver med gulve i Odense, totalentreprise eller andre tømreropgaver i resten af landet. Har du behov for rådgivning og en professionel sparringspartner, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Ring allerede i dag på tlf. 20 24 75 96 og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Nyt tag Odense