Hammerglas

Du har måske hørt om hammerglas eller læst om det i avisen? I hvert fald er det stærke produkt berettiget dets nyhedsværdi, for der er nemlig tale om et helt særligt materiale, der kan gøre livet surt for enhver indbrudstyv.

Nedenfor har vi skrevet lidt om, hvad hammerglas er, og hvorfor det er værd at overveje en investering i materialet, hvis du har noget du gerne vil beskytte eller holde tyven væk fra.

Hvad er Hammerglas?

Hammerglas er en videreudvikling af traditionelle polykarbonatplader: Stærkere og klarere materiale med en stenhård overflade, som er belagt med en helt unik blanding kiseloxid, hvilket kan sammenlignes med en hinde af glas.

Den unikke overfladebehandling gør hammerglas modstandsdygtig over for kemikalier og de fleste syreangreb. Selv graffiti kan fjernes nemt med et opløsningsmiddel. I overfladebehandling findes også en UV-beskyttelse af 99,96 %, således at glassene ikke formørkes, bleges eller på anden måde ændres i visuel kvalitet over tid. Den første hammerglas-rude blev monteret i 1993, og den er fortsat lige klar – og stadigvæk ligeså hel, som da den blev monteret.

Hammerglas er ideelt mod indbrud

At forhindre indbrud handler om at købe tid. Oplever tyven, at det tager tid at bryde ind, afbryder han oftest indbrudsforsøget. Det svageste punkt i de fleste ejendomme er oftest vinduer og døre med glasruder. Udskifter man ruder i døre og vinduer med hammerglas opnår man en reel forøgelse af indbrudssikkerheden i bygningen. Rudens utrolige styrke gør den meget svær at forcere.

Med hammerglas behøver du faktisk ingen jerngitre eller jalusier for at forhindre indbrud og hærværk. Dit udstillingsvindue kan være åbent hele døgnet.

Se blot denne demonstrationsvideo, hvor vi tester hvordan forskellige typer af sikkerhedsglas står imod forsøg på indbrud og hærværk.

Som videoen illustrerer, er der stor forskel på rudernes styrke, hvor hammerglasset udmærker sig som den ubetinget stærkeste.

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan hammerglas kan beskytte dine ejendele, og have professionel installation fra en dygtig tømrer i Odense, er du velkommen til at kontakte os. Det gør du ved at ringe på tlf.nr. 20 24 75 96.