Gulve i Odense

Vi arbejder primært med gulve i Odense, men klarer også gulvlægning i det øvrige Danmark.

Vi har de seneste år hjulpet mange danskere med at lægge gulv i deres hjem eller på arbejdspladsen. Den rigtige gulvløsning er altid individuel og tager blandt andet hensyn til:
  • belastning
  • funktionsområder
  • det øvrige interiør
  • ønsker til æstetik
  • praktiske og økonomiske forbehold.
Vi sikrer altid en uvildig vurdering af den løsning og det produkt, der egner sig bedst til det konkrete projekt. Vi har udført arbejdsopgaver af både traditionel og kreativ karakter, hvor nogle kunder ønsker gulve, der supplerer det eksisterende miljø, mens andre har ønsker til mere ”sprælske” gulvtyper, der tilfører en ny dimension til rummet. Til de kreative ønsker findes der mange farver og mønstre, som giver mulighed for unikke og spændende sammensætninger. Husk at det er vigtigt at overveje kravene til gulvet. Dels skal løsningen holde i mange år, og dels skal rengøring og vedligeholdelse være en nem sag. Tag derfor gulventreprenøren med på råd i alle disse overvejelser - særligt ved gulve i Odense.

Skal dit nye gulv være trægulv, vinyl eller noget helt tredje?

Husk endelig at tage os med på råd i forhold til dine nye gulve, hvis de skal anvendes til et særligt formål. Der kan være stor forskel på gulvmaterialernes slidstyrke, følsomhed overfor væsker, dekoreringsmuligheder og rengøringsvenlighed. Dertil er visse underlag også mere skridsikre end andre og nogle gulve giver mere trinstøj end andre gør. I dag anvendes mange forskellige materialer, men det er vigtigt at valget træffes på den bedste beslutning, hvilket mange overser. Er i eksempelvis en virksomhed med et stort kontor, vil gulve, der begrænser spildskader og støj være mere velvalgte, end gulve, som let bliver slidt, efterlader mærker for væsker og larmer. Så skal du have nye gulve i Odense eller områderne omkring, så tag os med på råd - uanset om du er privat eller henvender dig some erhvervsdrivende.

Har du brug for hjælp til at få lagt gulvet?

Tømrermester Heide holder til i Odense, men udfører arbejde på hele Fyn og i nogle tilfælde også uden for øens grænser. Vi kan hjælpe med at finde det helt rette underlag og supplere med idéer til gulvløsningen. Som tømrer i Odense har vi løst mange gulvudfordringer for lokale virksomheder, ligesom vi har solid erfaring med at lægge gulve som led i totalentreprise eller enkeltstående projekter. Er det taget, den er galt med, har vi også mange års erfaring med at lægge nyt tag i Odense eller Fyn. Skal du have lagt gulve i Odense eller på Fyn, kan vi hjælpe dig med opgaven. Giv os et kald og lad os hjælpe dig med at opnå det bedste resultat ud fra dine krav og forventninger. Det er ganske uforpligtende. og altid en fornøjelse for os at tage en snak med potentielle kunder eller interesserede. Vi ser frem til at høre fra dig på tlf. 20 24 75 96. Gulve Odense