Tagløsninger

test

Tagløsninger og nyt tag

Hvis det er på tide at skifte taget til en nyere løsning eller du skal have repareret det eksisterende, er det en fantastisk god ide at tage din tømrermester med på råd.

Hos tømrermester Heide kan vi fortælle dig meget mere om nutidens moderne tag, ligesom vi kan give dig gode tilbud på at få gjort dit nuværende i tip top stand, hvis det blot trænger til en kærlig hånd.

Stort udvalg af moderne tagtyper

I dag kan du som kunde vælge blandt en jungle af nye, smarte tagløsninger. Hos Heide ApS har vi dog reduceret i det udvalg, så vi kun står tilbage med et kvalitetsudvalg til konkurrencedygtige priser, når du skal have nyt tag i Odense.

Du får dog stadig rig lejlighed til at vælge blandt de design, du føler passer bedst til hjemmet, boligbyggeriet eller virksomheden, da vi råder over adskillige flotte valgmuligheder. Derudover er vi altid klar med professionel rådgivning, der sikre de bedste lysindfald, plads til ovenlysvinduer, isoleringsevne og meget andet.

Alle disse overvejelser bør nøje gennemtænkes i samarbejde med din håndværker, så du får lige præcis det indeklima, du ønsker. Det har nemlig en enorm indflydelse på ens velbefindende i hjemmet, i skolen, på kontoret eller hvor det nu måtte være.

Kompetencer til dine krav

Tømrermester Heide råder over egne dygtige tømrere og snedkere.

Vi er eksperter i at lægge nyt tage, ligesom vi naturligvis også råder over samtlige kompetencer i forbindelse med gulve, døre og vinduer, tilbygning etc.

Som lokal håndværker i Odense og på Fyn, er vi dygtige til at finde de allerbedste leverandører, hvilket kommer vores kunder til gode i kraft af stærke priser og kvalitet over hele linjen.

Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder for nyt tag eller skræddersyede tagløsninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.