Specialglas / Thermoruder

Specialglas-Thermoruder

Opgaver i specialglas og termoruder

Hos Heide har vi kompetencer til at udføre specialglasløsninger og installere termoruder.

Specialglas

Vi er leveringsdygtige i glas til brug i og omkring hjemmet, virksomheden eller offentlige bygninger.

Dette kunne eksempelvis være skillevægge til storrumskontorer, opførsel af ”glasbokse” som mødelokaler og konferencerum eller æstetiske løsninger til andet brug. For erhvervsdrivende er det bestemt værd at hæfte sig ved, at disse løsninger kan vælges med støjreducerende glas, hvilket giver løsningen endnu mere værdi til virksomheden, samtidig med at i stadig kan nyde synet af de store rummelige lokaler og ikke bliver visuelt forstyrrede af glasmaterialet.

Dertil har I også mulighed for at vælge indbrudssikre glastyper, som eksempelvis hammerglas.

Termoruder

Er det den tid på året, hvor du ikke kan dreje håndtaget på radiatoren længere over mod den varme side og stadig ikke får varmen? Så kunne noget tyde på, at du skal have fat i nye ruder. Her er termoruder af flere årsager det oplagte valg. Det koster kun et engangsbeløb, så har du til gengæld ruder, der beskytter mod kulden i mange, mange år. Dertil er det selvfølgelig værd at nævne, at når kulden bliver holdt ude, skal du ikke bruge samme ressourcer til at varme boligen eller virksomheden op, og det giver en står gevinst på varmeregningen!

Faktisk er alle termoruder energivenlige, så du sparer penge på varme. Men vidste du, at foruden bedre energiforbrug, påvirker de indeklimaet positivt? Derudover kan de ligesom specialglas fås med støjdæmpende eller lysskærmende egenskaber, endda med varmekant, så du slipper for dug i bunden af ruden.

Har du brug for mere info? Læs om Termoruder I Odense her.

Lad Heide klare opsætningen

Hvad enten du skal have skiftet et par enkelte ruder i hjemmet eller står foran et totalentreprise-projekt med mange krav til glas- og rudeløsninger, så har Heide ApS kompetencerne til at løfte opgaven.

Ring i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

Vi ser frem til at hilsen på dig.