Serviceopgaver

Serviceopgaver

Serviceopgaver og vedligeholdelse

Hvad gør du, når vandrøret lækker, der er kommet brandskader i bygningen eller en ødelæggende indbrudstyv har brækket låsen op eller knust en rude?

Du ringer straks til Heide.

Tømrermester Heide har nemlig bred erfaring med hasteopgaver og akut hjælp til netop denne type opgaver. Om skaden er sket i et køkken, en stue, et kontor eller et kasselokale spiller ingen rolle – vi har kompetencer og mandskab til alle opgaverne.

Husk at reagere hurtigt på forsikringsskader

Skal du have udbedret en skade fra hærværk, brand, fugt m.m., er det en proces, der kræver en fagmand, hvis du vil have hjemmet, kontoret eller et andet lokale tilbage til samme stand som før skaden.

Så snart du har forsikringens godkendelse, er Heide ApS klar til at neutralisere skaden, så du igen bliver fri for at bekymre dig om den.

Vi klarer også renoveringsarbejde

Foruden nævnte eksempler klarer vi også renoveringsopgaver.

Vi råder over egen snedker og har derudover dygtige tømrere, der mestre det flotte finish på opgaver. Derfor kan vi klare bestillingsopgaver af forskellig art, som eksempelvis serviceringsdisk til kantine, opbygning af carport i vedligeholdelsesfri materialer og andet lignende bestillingsarbejde.

Erfaring og dedikerede medarbejdere

Det siger sig selv, at erfaring og dedikerede medarbejdere er bedste forudsætning for kvalitetsarbejde – hvilket vi altid yder for vores kunder.

Vi har stor erfaring med alt fra installation af termoruder til tilbygninger, totalentrepriser og tagløsninger og meget mere. Derfor har vi både alle faglige kompetencer og erfaring til at løfte dine opgaver.

Kontakt os endelig og få et godt tilbud på serviceopgaver eller renovering.