Ombygning / Renovering

Ombygning-Renovering

Alt i ombygning, tilbygning og renoveringsarbejde

Står du foran et større eller mindre bygge- eller renoveringsprojekt, så tag endelig kontakt til Tømmermester Heide.

Vi har stor erfaring med alt fra mindre opgaver til store totalentrepriseprojekter, så hvad enten det bare er blevet tid til endelig at få fikset det sidste på huset eller i skal tilføje en tilbygning, kan vi klare opgaven for jer.

Læs mere om vores tømrerservices her.

Tilbygning

Det kan i mange tilfælde være en billigere løsning et føre et eller flere ekstra rum til ens hus frem for at skulle tilbage på boligmarkedet og lede efter det helt rigtige. Faktisk er et mindre hus med en tilhørende grund, der gør det muligt at opføre en tilbygning, ofte en billigere løsning kontra at købe et stort hus.

I samråd med os kan vi hjælpe dig med at realisere dine ønsker til din kommende tilbygning og få gjort dine drømme til virkelighed.

Renovering

Hos Heide ApS er vi gode til renoveringsarbejde og serviceopgaver.

Hvad enten du skal have klaret arbejde på husets facade eller skal have genoprettet husets stand efter eksempelvis brand-, fugt- eller vandskader, har vi mandskabet og kompetencerne til at løfte opgaven.

Vi rykker ofte ud til forsikringsskader og er altid fleksible med det formål at komme hurtigt ud og løse dine hasteopgaver.

Vi hjælper også erhverv og institutioner

Hos Tømmermester Heide holder vi os ikke kun gode venner med private. Vi er altid klar til at klare renovering, ombygning og tilbygning for erhvervsdrivende og skoler, boligforeninger m.m.

Vi er beliggende i Odense, men vi rykker naturligvis ud over hele Fyn og af og til også på Sjælland eller i Jylland.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med serviceopgaver og om- eller tilbygning.

Vi glæder os til at hjælpe dig.