Fagentrepriser / Hovedentreprise

Totalentreprise ODense

Vi hjælper dig med fag-, hoved- og totalentreprise

Mangler I skarpe hoveder til fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, så er Heide ApS et oplagt valg.

Vi er en stabil virksomhed med masser af talent og erfaring blandt de ansatte. Vi har rødder i Odense og beskæftiger os primært med opgaver inden for dette område og det øvrige fynske landskab.

Det er desværre vores erfaring, at virksomheder – upåagtet branchen – at det kræver blod, sved og tårer at finde en pålidelig, stabil og professionel håndværker, der kan kontrollere processen omkring byggestyring.

Er der først bøvl under byggeprocessen og mangler tilliden, bliver resultatet sjældent godt. Derfor er det essentielt at samarbejde med virksomheder, der har orden i sagerne og agerer professionelt – og den kategori falder Heide ApS ind under.

Professionel helt ud til fingerspidserne

Heide ApS udfører som nævnt alle typer af entrepriseopgaver, hvortil vi benytter vores egne dygtige tømrere og snedkere.

Ligeledes er klar kommunikation og præcis byggestyring en fundamental del af et hvert succesfuldt projekt, hvorfor vi prioriterer disse områder ekstremt højt. Disse prioriteter supplere vi med kvalitetsmaterialer til konkurrencedygtige priser, så du står tilbage med et fremragende og holdbart resultat – erhvervet til stærke priser. Disse kommer gennem stærke lokale relationer, der er opbygget gennem mange år i branchen – til glæde for dig.

Vi klare alle typer af opgaver inden for projekter – lige fra gulv- til tagløsninger, vægge og vinduer, tilbygning eller ombygning- og renoveringsopgaver. Kort sagt alt.

Vi hjælper både privat, erhverv og offentlige

Med mange års erfaring i bagagen har vi naturligvis stiftet bekendtskab med alverdens typer af opgaver. Men vi har også udført dem for både private, erhvervskunder og institutioner. Af samme årsag kan vi let indfinde os i forskellige miljøer og levere det lovede stykke arbejde til topkarakter.

Kontakt os allerede i dag og lad os tage en indledende samtale om netop dine behov.