Døre / Vinduer og ovenlys

Dore-Vinduer og ovenlys

Er det blevet tid til at skifte døre og vinduer?

Så er du allerede på rette vej!

Hos Heide ApS hører udskiftning af døre og vinduer til vores spidskompetencer. Vi bruger producenter, som vi kan stå 100 % inden for, hvad angår kvalitet, slidstyrke og generel holdbarhed. Det kombineret med vores professionelle opsætning giver det bedste resultat, som vi kan være stolte af at overlevere til vores mange tilfredse kunder.

Du kan derfor altid forvente særdeles solide materialer, omhyggelig opsætning og at gennemført finish.

Få huset til at se ungt ud

Nye døre og vinduer gør meget for husets samlede udseende. Derfor kan du selvfølgelig også vælge blandt mange design, der matcher dit hus nuværende look eller frisker det op. Valget er helt op til dig, så du har frit slag hvad enten du ønsker at finde døre og vinduer med elegante kontrastfarver eller investere i samme look, som de gamle havde.

Uanset dine valg, hjælper vi dig med at foretage dem på baggrund af grundig information og ud fra dine ønsker. Vi rådgiver gerne i forhold til lysindfald mulighed for specialglas og termoruder, materialevalg, vedligeholdelse og meget mere.

Du kan i øvrigt læse mere om fordelen ved termoruder her.

Med base i Odense

Heide ApS er beliggende i Odense og arbejder primært her samt på det øvrige Fyn. Vores erfaring med udskiftning af døre og vinduer samt vejledning (og naturligvis øvrigt håndværksarbejde) går langt tilbage, hvorfor du altid kan forvente kvalitetsarbejde og god, venlig fynsk service.

Ring på 66 11 01 29 og hør om dine muligheder.

Vi ser frem til at sige goddag.