Døre og vinduer Odense

Hos Heide ApS udfører vi udskiftning af døre og vinduer, hvor vi lægger vægt på valg af de rigtige materialer og finish.

Vi har en række producenter, som vi anbefaler, fordi vi kan stå inde for deres kvalitet og holdbarhed. Sådanne kvalitetsprodukter skal behandles efter fortjeneste, og derfor sætter vi en ære i at udføre udskiftning og montering med største omhu – og ikke mindst med konsekvent positive resultater, der med den rette vedligeholdelse vil se godt ud år efter år.

Har du specielle ønsker, du gerne vil have en vurdering på, er du velkommen til at kontakte os på tlf.  66 11 01 29, så finder vi den bedste løsning.

Nye døre og vinduer i Odense

Når du skal have nye døre og vinduer Odense eller omegn, kan du vælge mange løsninger. Mange kunder vælger et design, der går i naturlig forlængelse af husets nuværende udseende, mens andre går mere utraditionelt til værks og finder produkter, der skaber et elegant modspil til huset eller måske ligefrem er særligt kreative. Dertil er der også andre overvejelser at gøre sig, som fx:  Hvilket materiale skal jeg vælge? Vil jeg have termoruder i mine nye døre og vinduer? Hvordan får jeg det bedste lysindfald?

Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at afklare. Vi har stor erfaring med montering af døre og vinduer, og kan rådgive dig i forhold til dine behov. Husk, vi arbejder på hele øen som din tømrer på Fyn.

Husk at indtænke tyverisikring

Døre:

Når vi installerer nye døre og vinduer i Odense og omegn, får vi oftere og oftere forespørgsler på indbrudssikring.

Når du skal indrudssikre dit hjem, skal der være styr på flere ting. Boligen skal naturligvis have sikre låse, ligesom der efter ønske kan opsættes beslag indvendigt. Der findes naturligvis moderne sikkerhedsdøre, der med fordel kan installeres hos både private og virksomhedsdrivende, der ønsker ekstra sikkerhed. Hos Heide ApS Kan vi klare alle disse opgaver, og vi vejleder dig gerne, så du kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Vinduer:

Det er naturligvis også muligt at forstærke dine vinduer yderligere. Det sker typisk med sikkerhedslåse og mere sikre hasper.

Husk at tage højde for alle typer af vinduer, så du også medtænker eventuelle kældervinduer og lignende.

Vi har desuden stor ekspertise i at opsætte termoruder, der er energibesparende, så du sparer på varmeregningen.

Skal du have skiftet døre og vinduer i Odense?

Så giv din lokale tømrer et kald. Hos Tømrermester Heide kan vi nemt og hurtigt montere både dørene og vinduerne, samtidig med at du får gode råd til, hvordan du vedligeholder dine nye døre og vinduer bedst muligt.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få monteret nye døre og vinduer i Odense, skal du blot ringe til 66 11 01 29 – så finder vi sammen en dato, hvor vi kan kigge forbi.

Vi glæder os til at høre nærmere fra dig.

Døre og vinduer Odense